16.4.2014

Pinkit pilotit!

Jokainen varmasti tietää tunteen kun törmää johonkin ihanuuteen, mutta just sillä hetkellä ei ole varaa lunastaa sitä omakseen. Sellainen semiärsyttävä tunne, pelko persiissä, ettei sitä sitten palkkapäivänä enää olekaan tarjolla. 
Maanantaina piipahdin yritysneuvojan luona (tästä lisää ehkä joskus;)), ja siinä naapurissa sijaitsee Silmäasema. Aiemmin keväällä olin äidilleni makutuomarina ja vilkaisin samalla kevään aurinkolasitarjontaa. Oikeastaan vain Ray-Banien osalta, sillä en halua muita, olivatpa kuinka hienoja tahansa. Arvoin Wayfarereiden, Clubmastereiden ja Aviatorien välillä. Wayfarerit olivat liian samankaltaiset kuin omat New Wayfarerini, joten saivat ainakin vielä jäädä telineeseen. Clubmasterit olisivat niin makeat, mutta epäröin omaa rohkeuttani käyttää niin rohkeita laseja.. Ehkä kesän aikana rohkaistun... :)
Käteen jäi siitä vierailusta Aviator Large Metal 019/Z2 eli Reiskan pilotit hopeisilla sangoilla ja pinkkiruskeilla peileillä. Aivan ihanat! Mikään muu väri ei näistä oikein istunut mulle, kokomustat ehkä joo, mutta nämä pinkit olivat sopivan tyttömäiset, vaikkakin malli on aika maskuliininen. Sopivat loistavasti mun uuteen tukkaan ja nahkarotsiin :) 
Elämä näiden läpi katsottuna näyttää paljon ruusuisemmalta. 

Vaaleanpunaista keskiviikkoa kaikille! :)

Miia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti