4.9.2015

Sukkasillaan

Ei kai se väärin ole hurahtaa sukkiin. Pistin lasten sukkavarastot kerralla uusiksi. Ärtymystä on aiheuttanut jo tovin parittomat ja etenkin Mallan jalkaan hirmuvauhtia pieneksi jäävät sukat, jotka sitten konttaavalla rullaantuvat jalasta alta aikayksikön. Nyt on sukkaa! On jarrua ja jarrutonta. Lindex pelasti jälleen. Menin itseasiassa katselemaan ihan muuta, mutta jostain syystä jäin jumittamaan sukkaosastolle ja hyvä niin, näitä ihan oikeasti kaivattiin! Ihanat pesukarhut, ketut, karhut, pöllöt ja kumppanit. Enkä sitten osannut valita - yllätys, yllätys, joten otin jokaista.
Posti kantoi tänään lisäksi vielä yhdet Papun sukat, ihanat "eriparit" :D (Hitsi, olisi pitänyt tilata itsellekin aikuisten koko..)
Täytyy muuten sanoa, että joskus verkkokaupat yllättää todella. Tilasin eilen aamulla vähän Papua MiniQ:sta, joka sijaitsee Kuusamossa. Minulle se on lapissa, joten oletukseni oli, ettei sieltä posti kulje kovin vikkelään tänne alaspäin. Ja mitä vielä! Tänään kun hain postia laatikosta, paketti nökötti siellä. Siis mitä?! Oli kyllä nopein toimitus mitä oon kuunaan saanu! Pisteet sinne Kuusamoon! :)
 
Miia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti