7.11.2013

Kun päivänsankari toivoo lahjaksi lahjaa...

Kummityttömme täytti viikonloppuna huimaavat kolme vuotta (mihin ne vuoden menee!?) ja lahjatoivetta kysyttäessä irtosi vain, että hän haluaa lahjan. No niin. Lahjan. Mitähän se lahja voisi pitää sisällään..
Leluja tällä likalla on, öö, huoneellinen, joten jos me ei vietäisi niitä nyt lisää. Jotain pysyvämpää ja pitkäikäisempää. Leluihin kyllästyy..
Pieni sisustaja minussa heräsi ja ajattelin, että jos nyt sitten sisustetaan vähän kummilikankin huonetta ;) Ferm Livingillä on ihania seinävalaisimia perheen pienimmille ja, noh, loput arvaattekin. Suitsait sukkelaan oli My Deer, bambilamppu, pistetty tilaukseen.
Tämä myös pienenä tuuppauksena saada neiti omaan huoneeseen nukkumaan, tai ainakin omaan sänkyyn, kun seuraavalle pitää saada tilaa vanhempien väliin ;) 
Asennuspalvelua emme tällä kertaa sisällyttäneet lahjaan. Viime vuonna Ikean lastenkeittiön kasaamiseen meni niin kauan aikaa, että hyvä kun kakulle ehdittiin! 
Himoitsen myös Niilon huoneen seinälle tällaista, en tosin ihan bambia, puu tai pilvi sopisi pikkumiehelle hieman paremmin. Tarpeeksi tehottomalla lampulla menee myös yövalosta. Täytyy kirjata Niilon (lue äidin) joululahjalistalle. Tontut näitä kohta kuitenkin tiedustelevat ;)

-M-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti