30.1.2014

Genio

Päivisin en liioin viitsi vain itseäni varten kahvia keitellä, mutta nyt saan kupin kerrallaan ja jos jonkin makuista. Lenkki pirtsakassa pakkassäässä, jonka jälkeen kuuma kaakao kitusiin. Nautinto. Aamutkin näyttäytyvät ihan eri valossa, kun aloittaa ne Mochalla :) Hämmentävää, että 30 sekunnissa saa niin kuumaa kahvia, että kieli palaa. Ulkomuotokin on varastettu suoraan pingviiniltä :P Hauska vekotin. Piristää ainakin minun arkea (J ei suostu edes maistamaan, niin turha laite kuulemma).

Tänään oli taas yhdenlainen "järjestä kaaos" -päivä, eli hyvä yritys muuttaa vähän järjestystä ja järjestellä tavarat niille kuuluville paikoille, mutta kuinkas sitten kävikään. Jälleen kerran meillä vallitsee kaaos, kun sekä huonekalut että tavarat kaapeista ja laatikoista etsivät paikkaansa. Ruokapöytä notkuu kynttilänjalkoja, mariskooleja ja tuikkuja. Nojatuoleissa on läjässä laatikoston laatikot ja kasa verhoja, tyynynpäällisiä ja tabletteja. Kirjat sain sentään sullottua kaappiin piiloon.  
"Enhän mä mitenkään saa tota laatikostoa yksin kannettua yläkertaan.." Järjestin kaaoksen. Järjestän sen pois ehkä huomenna.

-M-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti