14.1.2014

Verhokriisi

Siis voi hyvänen aika. Kapat lähti ikkunoista marraskuussa (tai joulukuussa, joka tapauksessa silloin kun ulkona oli synkkää ja kosteaa) ja sen jälkeen onkin ollut verhotonta. Vähän kolkkoa. Kaipaamaani valoa tulee kyllä sisälle juu, mutta kyllä ne verhot mukavasti pehmentäisivät tilaa.
Yhdessä ikkunassa on nyt testissä pitkä verho, lähinnä testaan onko niitä joku koko ajan nyppimässä ja keräävätkö helmat koirankarvoja. Parin päivän perusteella voin sanoa että nypitään, mutta ei kerää karvoja (lattiat on imuroitava kuitenkin liki päivittäin).
Tuvassamme on viisi ikkunaa, joista kaksi keittiön puolella. Aiemmin kaikissa oli kapat, mutta nyt ajattelin kokeilla kahtia jakoa. Keittiöön kapat, olohuoneen puolelle pitkät. Kapat äiti ompeli alelaarista löytämästäni Vallilan kankaasta ja nyt kriiseilen pitkien kanssa. Pallottelen muutamien välillä, mutta en osaa päättää. Yllätys. Pari inspiraatiokuvaa Elloksen valikoimasta.
Yksi verho per ikkuna? Kaikki samanvärisiä vai erivärisiä? Tummaa vai vaaleaa vai sekä että? Enpä tiedä. Tällä menolla ollaan ilman verhoja vielä kesälläkin. Pakko tilata useampi ja ihan vaan kokeilla. 
Yksi korallinpunainen vaihtoehto houkutti myös, mutta kyllästymisriski on huomattavasti suurempi kuin harmailla, beigeillä ja valkoisilla.. Joten se jääköön nyt kokonaan. Jospa nyt jotkut klikkaisi ostoskoriin. Kahtotaa, kahtotaa :)

pics Ellos

-M-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti