12.2.2014

Don't wish for it. Work for it.

Nyt kun imetys on jo taakse jäänyttä elämää, ja kroppa imetty suht kuiviin turhista rasvavarastoista on aika aloittaa kunnon salitreeni ja muodokkaamman kropan esille kaivelu. Yllätyin erittäin positiivisesti siitä kuinka hyvin kroppani otti raskauden. Vaikkakin odotus keräsi kehooni reilut 20 kg ylimääräistä, karisivat kaikki noin neljässä kuukaudessa ja yhdeksän kuukauden imetyksen jälkeen vaaka näytti aika hurjia lukemia, 49,7kg. Ja se on aivan liian vähän. En halua olla laiha. Haluan ja aion olla timmi ja lihaksikas.
Aloitin salilla käymisen jokin aika sitten uudestaan, mutta ilman saliohjelmaa ja ruokavalion uudistusta touhu tuntui hieman turhalta. Menin ihan fiilispohjalta ja pääasiassa tein laitteilla omalla mukavuusalueellani.
Huutelin facebookissa tehokkaiden saliohjelmien perään ja eräs vanha kaveri tarttui huuteluuni :) Nyt minulla on ohjelma, jolla pääsen ainakin alkuun. Ja toivottavasti saadaan myös tuloksia.
Ohjelman myötä salille pitäisi kipaista viidesti viikossa. Lähtemisen en usko olevan ongelma, on ihanaa päästä kotoa pois edes tunniksi.. ;)
Ruokavalio se taas onkin toinen juttu. Täytyy selailla paljon fitnessblogeja ja ruokavinkkejä, jotta saa jauhelihan ja broilerin muunnettua päivä toisensa jälkeen herkuksi :) Annokset tuntuvat äkkiseltään taas valtavavilta (tai niitähän ne ovatkin), etenkin kun ruokailu on nyt useamman kuukauden ollut sitä sun tätä. Eilen loppui herkuttelu, sen viimeisenkin karkkipussin olisi voinut jättää syömättä, mutta se oli symbolinen karkkipussi minulle. Tästä eteenpäin mietin kahdesti ennen kuin mätän sokeripommeja kroppaani.
J näytti eilen yhden videon, joka kyllä motivoi aika roimasti! ;) Tästä tavoitetta. Kuvaa lähtötilanteestani tulossa.. Lihaskasvu alkakoon!

Lihaksikkaamman kropan puolesta!

-M-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti