17.6.2014

Heleämpi nassu

Kesällä kasvojen iho ei kaipaa aivan niin paksuja voiteita pysyäkseen virkkusena aamusta iltaan.
Vanhasta kasvovoiteesta oli pohja ja reunat jo niin nuoltu, että piti poiketa Sokoksen kosmetiikkaosastolle kampaajareissulla.
Olenko harhainen, vai mitä, mutta ihoni on parissa päivässä ottanut aimo harppauksen heleämmän ihon suuntaan! Osasyyllisiä ovat toki aurinko, joka armotta kuivattaa enimmät näpyt, ja rusketus, joka häivettää loput itsepintaisesti hiusrajassa möllöttävät näpynpahaset.

Kesäcoctailini:
Aiemmin tilattu Dermosilin Vitamin E puhdistusvaahto on ollut oikein omiaa kesänassun puhdistukseen. Puhdas ja raikas iho, halvalla. Saa vaikka vähän lotrata jos mieli tekee.
Lumenen Refreshing toner, raikastava kasvovesi, palauttaa kosteutta ja valmistelee ihoa kosteusvoiteelle. Olen aina ollut surkea käyttämään kasvovettä, luultavasi siksi etten tiennyt miksi sitä pitäisi käyttää. No nyt tiedän ja eikä tieto lisää tuskaa! Kosmetologi taisi sanoa, että kasvovesi palauttaa jopa 40% kosteudesta, joka siis on juuri huuhdottu lavuaariin putsarin kanssa. Että mietippä sitä.
Kasvoveden jälkeen sipaisen poskille, otsaan ja leukaan(silmänympärysihoa välttäen) Lumenen ravitsevaa tehohoitoa, coctailia (Bright Now Vitamin C Dry Skin Coctail). Sitä sain pienen purkin testiksi. Kestää taas viikkoja. Hyvältä vaikuttaa jo parin päivän käytön jälkeen. Naureskelin kosmetologille kuvitelleeni seerumit ikäihmisten hömpäksi. Ikäihmisten huuhaata tai ei, seerumi lisätään ostoslistalle.
Vimoseksi kasvovoide, Lumenen tämäkin, Heleyttävä päivävoide SK 15 (Bright Now Vitamin C DC SPF 15). Suojakerroin kasvovoiteessa ansaitsee jälleen kerran pisteet minulta, sen verran huono olen aurinkorasvaamaan kasvojani, mutta kun se on valmiiksi kasvovoiteessa, ei tarvitse sitä erikseen muistaa! :)

Parissa päivässä huomattavasti heleämpi nassu lienee riittävä syy miksi siirryn jatkossa Lumenen riveihin ostoksille. Löytyy heiltä lemppareikseni nousseet Gel effect -kynsilakat ja CC-voidekin!
Suosi suomalaista. 

Miia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti