20.7.2014

Asuntomessuilla Äijälänrannassa: Drama Queen

Lauantaina oli ihan turkasen kuuma, mutta pakko oli lähteä, koska sattui olemaan ainoa vapaa viikonloppumme messujen aikana. Alunperin meinasin, että poika jää viihdyttämään mummoa ja pappaa, mutta lähti sitten kuitenkin mukaan. Hyvin jaksoi pikku-ukko 5 tuntia kiertelyä, ihmisvilinää ja kuumuutta. Oli muutama muukin lähtenyt..
Odotin taloilta ja sisustuksilta paljon, mutta nämä asuntomessut jäivät osaltani kyllä vähän pliisuksi kokemukseksi. Taisin skipata yhdenkin kadun kokonaan kun alkoi jurppimaan ja kuumuus ottamaan kalloon. Onneksi blogit tursuilevat kohta kuvia, niin ei jää varmaan mikään olennainen näkemättä ;)
Laittelen tänne nyt muutamassa erässä näitä mitkä itseä sykähdytti tai vastaavasti nostamaan toista kulmaa. 

Aloitetaanpa tästä Drama Queenista Maailmanpylvään 12:ssa kerroksessa. Kohteen nimi kertoo jo paljon. Asunto oli käsittääkseni tarjouskauppakohde (lähtö jossain puolen miljoonan tuntumassa) ja jäi hieman mietityttämään, onko näin erikoiselle kohteelle todella ostajia? Tai no, yksikinhän jo riittää. Mietin näiden myytävien kohteiden kohdalla, että sisustuksillahan voi leikkiä vaikka kuinka, tehdä hurjiakin vetoja, mutta asunnon pintamateriaalit olivat melko... No, ainakin omasta maustani poikkeavia. Eivätkä ne ole tuosta noin vaan vaihdettavissa (vai olenko aivan väärässä?). Ymmärtäisin täysin, jos tämä olisi asiakkaalle sisustettu, asiakkaan toiveiden mukaisesti, mutta kun tämä on sisustussuunnittelijan päiväuni. Kai tästä on rakennuttaja jonkun esikyselyn tehnyt, että löytyykö moiselle ostaja.. 
Voin kyllä hyvin kuvitella tähän jonkun (rikkaan) kolmekymppisen typyn siemailemaan sunnuntaiaamuna skumppaa silkkikylpytakissa, mutta miestä en vain pysty kuvittelemaan näin naiselliseen asuntoon, en sitten millään.
Näkymäthän täältä olivat huikeat,siitä ei pääse mihinkään, ja lasitetusta parvekkeesta saa keväästä syksyyn yhden ylimääräisen huoneen. 

Iskeekö?
Täällä kuin kirves polveen.

-M-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti