11.7.2014

"Raitoja tukassa, mull on kompassi hukassa, kertokaa mitä mä teen.."

Huomenna juhlitaan Henniä ja Santtua!
Sitä ennen tosin on pari pikku juttua, mm. mekko on vielä pesukoneessa, pyörii vasta kolmatta kertaa, kun on tahra joka ei ota lähteäkseen. Ensin pesin käsin. Pah. Sitten liotin vanishissa ja pyöräytin koneessa. Edelleen se tahra olla möllöttää siinä. Kolmannella kerralla hankasin sappisaippualla ja nyt odottelen että kone olisi valmis ja näkisin tärveltyneen mekkoni. Koska sitä se todennäköisesti moisten käsittelyjen jälkeen on... Täytyy vissiin ottaa käyttöön plan B ja kiskaista luotto-Gant niskaan. Onkohan se puhdas? Kannattaa varmaan tarkistaa sekin nyt heti, ettei huomenna tarvitse istua kirkonpenkille vettä tippuvalla mekolla.
Yritin myös jälleen kerran tehdä kiharoita, harjoitusmielessä, tällä kertaa siskoni kiharruspuikolla. Lopputulos - kädessä palovamma ja päänahkaa kuumottaa, eikä hiuksissa ole kiharan kiharaa. Eli voidaan unohtaa ne kiharatkin huomenna. Voiko häihin mennä hienostuneella ponnarilla? Ja jos voi, niin miten se tehdään?
Korkkaritkin aiheuttaa hienoista päänvaivaa, lähinnä kirkossa. Kirkko on vanha ja sen lankkulattiassa jäätävät raot. On keskityttävä rakojen yli harppomiseen tai on ennen kuin huomaakaan nolosti kiipelissä raossa tai sitten nilkuttelee katkenneella korolla. Kumpikin kohdallani hyvin todennäköistä, josta tulikin mieleeni, että huomaisiko kukaan jos menisin consseissa kirkkoon? No saletisti huomaisi. Mutta haittaisiko se? Pahempi etikettivirhe kuin paljaat poljet tai hartiat? Riippuu varmaan keneltä kysyy.

Innolla odotan huomista, mutta on tässä vielä pari muuttujaa ennen kuin kello lyö kolme ja marssi raikaa.

Palataan astialle kunhan näistä kinkereistä on ensin selviydytty! Me lähdetään nyt hakemaan Nipan kans isiä Suomipopista, että saadaan se huomenna jotenkin kirkkoon... ;)

Miia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti