30.9.2014

Syysaskartelut täydessä vauhdissa

Olen saanut jonkun syksyisen askarruskärpäsen pureman, syytä vieritän kyllä suoraan lähilampolan Hakamaan lammastilan Maijan ja Hattulin Sannan niskoille ;) Olen käynyt kuvaamassa leidien järjestämiä Pako arjesta -kursseja, joissa on loihdittu kaunista pajusta ja pyöräytetty kranssi jos toinenkin. Kranssikärpäsen puraistua olen juoksuttanut isäntää ostamassa styroksi kranssipohjia pitkin Sinellejä, kerännyt banaanilaatikollisen käpyjä ja harmaantuneita keppejä hätyytellen hirvikärpäsiä, ostanut useita paketteja kuumaliimapuikkoja, saksinut Maijan lumimarjaa, pilannut uudet oksasakset leikkaamalla sidontarautalankaa ja ties mitä. Mutta mikä hienointa, olen saanut jotain valmista aikaiseksi! Ja ihan kotioloissa, uskomatonta..
Pajukurssilla osallistuin itsekin punomaan (muutakin kuin juonia) ja lopputulos oli jopa omasta mielestäni oikein onnistunut! Kunnon opissa sitä saa ihmeitä aikaan ja kun kaikki tarvittava on valmiina kädenulottuvilla, ei homma hyydy heti alkumetreille puuttuvien sivuleikkureiden tai materiaalin metsästämisen takia. 
Kursseja on pitkin syksyä, lähempänä joulua oli tuloillaan ainakin joulunajan koristeita luonnonmateriaaleista ja jouluisia villatöitä huovuttaen - kurkkaa Hakamaan lammastilan facebook-sivut jos kiinnostuit, siellä tarkempaa infoa mm. ajankohdista :) Voin lämpimästi suositella kokemani perusteella ainakin kranssi- ja pajukurssia ja eiköhän tulevat kurssit jatka samalla linjalla! 

Syksyisin askarteluin,

MiiaEi kommentteja:

Lähetä kommentti