6.2.2015

Ruokakuvauksissa

Eilinen oli kyllä ruoan täyteinen kuvauspäivä. Hienoisen tauon jälkeen kaivoin taas kameran esille (kuulostaa siltä, että mun kaikki elektroniikkalaitteet on ollu pölyttymässä) ja suuntasin Maijalle kuvaamaan. Vielä kun kykenin pakkini kanssa.
Maijalta on taas lähdössä pässit lihoiksi ja ajatus oli, että kuvataas nyt setti helppoja arkiruokia jotka saa valmistettua kilosta karitsan jauhelihaa. Linssin alle päätyi karitsakaalipata, karitsakeitto ja kreikkalaishenkiset karitsapullat. Voin kertoa, ettei nälkä ehtinyt yllättää päivän aikana ;) Eikä maistunut villasukka!
Ruokaa on aina mukava kuvata, se kun ei liioin karkaa linssin edestä. Tosin olisitte nähneet miltä näytin kun seisoin ruokapöydän päällä jakkaralla, niska kumarassa kun katto tuli vastaan. Ison mahani kanssa. Siitä olisi pitänyt saada kuva :D Hieman haasteellinen tuo 45mm objektiivi näissä vähänkään laajempaa kuvaa vaativissa...
Stailausapuna hääri Riikka Sateenkaarentaa sisustuspuodin takaa. Oli huomattavasti helpompi kun sai itse keskittyä pääasiassa kuvaamiseen, kun joku toinen hoiti kapustojen sommittelut!
Meillä on kasassa hyvä osaava porukka, jossa kaikilla on oma tonttinsa ja on näillä kuvauksilla pieni taka-ajatuskin tulevaisuudelle, mutta siitä sen enempää hiiskumatta. Aika näyttää ;)

Miia

1 kommentti: