29.3.2015

Tyttö tuli! Jo neljä viikkoa sitten.

Tietääkseni en ole hämäläinen, vaikka kovin hidas olenkin. 
Ei vain tahdo keretä. Ei sitten millään.
Kyllä tässä vauva-taaperoarjen pyörittämisessä on oma hommansa.
Silloin kun en imetä, pese pyllyjä, kaiva legoja mitä ihmeellisimmistä paikoista tai puukota koiraa korvaan (kerron kohta), pesen pyykkiä, imuroin tai "rentoudun" ompelemalla tai leipomalla. Kyllä tuo yleiskone on vaan hieno ja leipomaan innostava vekotin. Vaikka tuotokset ovatkin välillä hienoisia pettymyksiä. Ja saumurista voi sanoa samaa. Välineurheilija mikä välineurheilija.

Tirppa on onneksi ollut aika tyytyväinen tapaus, asteen vaativampi kuin veljensä, mutta helppo. Olen onnistunut jopa surruttamaan saumurilla vauvan nukkuessa sitterissä vieressä ;)

Siitä koiran korvan puukottamisesta. Selvennetään nyt sen verran, että Torsti onnistui hankkimaan itselleen verikorvan, joka vaan uusii ja uusii. Ell tyhjenti korvan ja jätti haavan tikkaamatta, jotta voin itse tyhjentää korvaan kertyvän veren, mutta haava umpeutuu aina yön aikana. Joten olen sitten puukottanut haavaa, sillä haavan "repiminen" käsin auki tuntuu aivan kauhealta. Alkaa kuvottaa enkä pysty. Puukottaminen on helpompaa, nopeampaa ja kivuttomampaa. Torsti ei ole enää moksiskaan moisesta toimenpiteestä, vaikka saattaa kuulostaa kamalalta. Kaikenlaista sitä joutuukin tekemään :/ Mutta kun näki (ja kuuli) minkälaiset kivut paine korvaan aiheutti, tyhjennän sen mielelläni. Kovan onnen koira.

Leivoin toissapäivänä(kö se oli?) elämäni ensimmäisen täytekakun. Nättihän siitä tuli, mutta eihän se sit miltään oikein maistunut, pöh. Kakkupohja kakkupohjalta (joka oli aivan liian tiivistä) ja marenki marengilta. Ei pelkkä vaniljasiirappi ja marenki täytteenä oikein toimi? Täytyy kokeilla jollain muulla täytteellä (mikähän se voisi olla...) ja yrittää saada voista ja sokerista VAAHTOA, mikä on mielestäni tosin mahdottomuus. Kantapään kautta.
Juu ei kyllä nyt täytyy jatkaa ristiäisten suunnittelua! Ajatushan oli, että jos em. kakku olisi ollut onnistunut kokeilu, olisin pyöräyttänyt sen itse ristiäisiin, mutta ei nyt ihan yltänyt vaatimuksiin. Värilliset kakkupohjat olisivat vain olleet kiva ylläri kakussa. Voisiko tarjota pelkkiä mauttomia kakkupohjia :'D

Nää mun postaukset tuntuu nykyään olevan tällaisia varpusparvia, kaikki tapahtunut rykäistää kerralla eetteriin. Koittakaa kestää.

-Miia-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti