6.12.2015

Harjun kupeessa - Harjun Paperi

Kuljin kolme vuotta (siis vuosina 2005-08) kouluun bussilla yliopistonkatua ja usein mietin, miten voi joku korttikauppa pysyä pystyssä tänä päivänä. Myydäänkö siellä pelkkiä kortteja? Kuka sellaisista ostaa? Samoja kortteja myydään varmaan päivittäistavarakaupoissakin. Kuinka väärässä olinkaan!
Kysehän on tietysti jo yli 60 vuotta paikallaan olleesta Harjun Paperista. Viime kesänä liityin seuraamaan Harjun Paperia instagramissa ja tajusin, että valikoimat ovat todella laajat - ja paljon muutakin kuin pelkkiä kortteja. Hyllykaupalla kortteja, julisteita, washiteippejä, lahjapapereita, pillejä, kertakäyttöastioita, koristeita, vihkoja, kalentereita, bannereita.. Valikoima on niin laaja, että suosittelen jokaisen tsekkaamaan sen ihan itse. Mutta varoituksen sana - varaa aikaa käyntiin. Turha yrittää tehdä haen vain äkkiä joulukortit -pyrähdys. Ei onnistu, testasin tänään. Kyllä, olivat avoinna myös itsenäisyyspäivänä :) Lähdin tänään ajelemaan pelkkien joulukorttien takia sinne. Eipä tarvinnut pettyä, löysin ihania kortteja (ja vähän teippiä, pakettikortteja, julisteen...)
Harjun Paperista löytyy kaikkea ihanaa myös lastenhuoneen sisustukseen. Parit julisteet täytyy kyllä käydä vielä kotiuttamassa, niin jäi kaivelemaan kotimatkalla :)
Voin lämpimästi suositella. Ties vaikka löytäisit sen jonkin pienen jutun, joka pukinkontista vielä uupui ;) Nyt lähden kaivelemaan arkistoistani pari kehystä ostamilleni korteille, jotka ovat matkalla lastenhuoneeseen :)
 
Miia
 


2 kommenttia:

 1. Harjun Paperi on kyllä ehdottomasti yksi mun lempipuodeista. Se on niin tiivis, mutta täynnä ihanaa askartelu-, kortti ja sisustustavaraa! :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikaa saisi kulumaan vaikka millä mitalla kun uppoutuu hyllyjen aarteisiin :)

   Poista