5.3.2014

Musta tuntuu

Kyllä sitä kauan kärvisteltiinkin rumien rättien ja spagetin värjäämien harjojen kanssa. Mahtavaa, että vihdoin musta väri saatiin myös näihin kovinkin arkisiin käyttöesineisiin. Sisustajan silmääni istuvat paljon paremmin nämä Musta5101 rätit kuin "Miian keittiö on kodin sydän" -tekstirätit. Yh. Musta on aina musta. Kummassakaan ei näy ruoan ja sotkujen aiheuttamat värjäymät, ja "piilolika" kammoiset huom, molemmat voi pestä, rätin mustan pyykin seassa ja harjan tiskikoneessa, kuinka kätevää. Sitten kun harja alkaa olla kaarensa päässä, sen voi toimittaa takaisin valmistajalle ja siitä tehdään uusia harjoja. Pisteet tästäkin. 
Näistä en enää luovu. Ovat vain niin ihania kaikessa mustuudessaan. Ja suomalaisuudessaan. 
Tuoteperheeseen kuuluu myös käsitiskiaine ja pellavaisia keittiöpyyhkeitä erivärisin reunatikkauksin. Tilaukseen! 


-M-


2 kommenttia:

 1. Hei,
  Minä toivoisin postausta teidän koirista, millaiset luonteet torstilla ja urholla on? Miten he tulevat toimeen keskenään jne.
  Itselläni on ollut ranskis, josta jouduimme luopumaan sen sairauden takia, ja nyt pitkään olen miettinyt mitä rotua seuraava koira(t) olisi, ranskis on vaihtoehto mutta myös bullterrieri kiehtoo ja varsinkin kombo jos olisikin molemmat! Perheestä löytyy kaksi lasta, niin kiva olisi myös tietää miten bullterrieri suhtautuu lapsiin? Edesmennyt ranskis ainakin rakasti lapsia, vaikka tietysti koiran luonteissa on eroja..

  -Liinu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva kun heitit postaustoiveen :) Minäpä rustaan pojistamme jonkinlaisen "esittelyn" lähipäivinä :) Pysy kuulolla ;)

   Poista