20.3.2014

Ystäväkirja

Indiedays on pistänyt alulle kaikille lapsuudesta tutun ystäväkirjan. Lueskelin muutaman bloggaajan vastaukset ja oli ihan pakko kopsata kysymyksiä itselle ja vastata myös (vaikken indiedaysiin kuulukaan). Harmi ettei ole tullut säästettyä lapsuuden ystäväkirjoja, muistan niitä olleen useita, mutta samat kaverit niissä liki kaikissa kuitenkin taisi olla! :) Uusia hankittiin aina Tuurin reissuilta, samoin kuin tarroja. Niitä sitten esiteltiin ylpeinä kavereille ja oli kunnia päästä kirjoittamaan jonkun ystikseen ensimmäisenä! No, muistelot sikseen, asiaan.

-09 Egyptin reissulta. Joku pääsee kotiin...

Nimi: Miia
Lempinimi: Kelpaako Äiti?
Ikä: 25
Pituus: 165cm, ellen ole viimeisen vuoden aikana kovin paljon vajonnut.
Horoskooppi: Kalat
Mitä opiskelet/ teet työksesi? Tällä hetkellä olen vielä seitsemän tähden Kirjapainon palkkalistoilla, mutta uutta jobia vailla. Lapsen kanssa kotosalla, ihan kivaa tämäkin on ;)
Nämä asiat tekevät sinut onnelliseksi: Niin moni asia. Juuri nyt kevät, aurinko ja heräävä luonto. Perhe ja terveys. Pakko sanoa myös raha. Se vaikuttaa kaikkeen. Pinnallista, eikö.
Paheesi? Jatkuva järjestyksen ja tavaroiden paikkojen muuttaminen. Koskaan ei mies tiedä mistä kaapista kahvikupit löytää. Ääneen haaveilu.
Harrastuksesi? Salitreeni ja valokuvaus. Mies tosin kysyi eräänä päivänä miksen voisi vaikka kalastaa kuvaamisen sijaan, kun jatkuvasti pitää olla päivittämässä kuvauskalustoa. Totesin, että sitten kävisin kalastusreissuilla Norjassa, tuskin nekään ilmaisia on...
Paras paikka maailmassa? Koti.
Kaksi turhinta tavaraasi? Miten tämän nyt kahteen rajaa! Turhaa romua on enemmän kuin omiksi tarpeiksi! Vähemmilläkin astioilla pärjäisi ja kirjoja voisi omistamisen sijaan lainata kirjastosta.
Mikä on mielestäsi kaunista? Ympärillä on valtavasti kaunista kun ottaa laput pois silmiltä. Onnellisuus on erityisen kaunista.
Mitä ruokaa rakastat/ bravuurisi keittiössä? Kunnon pihvi mediumina maistuu aina. Mutta punaisen lihan syöminen päivittäin ei tainnut olla järin terveellistä.. Eikä oikeastaan sovi kukkarollekaan. Haisujuustot. Keittiössä en ole mikää sikkesumari, ainut ruoka jonka osaan mielestäsi hyvin (jota isäntä ei vielä ole tehnyt paremmin) on pollo limonello, sitruunainen kanapasta.
Elokuva, jonka katsot aina uudestaan? "Rakkaudesta. Rakkaudesta, rakkaudesta" 21 tapaa pilata avioliitto. Ai että Armi on hyvä!
Kirja, joka teki sinuun vaikutuksen? Tuhat loistavaa aurinkoa (Khaled Hosseini) ja Vuoden mutsi (Satu Rämö & Katja Lahti)
Lempimusiikkisi? Kaikki rennon letkeä kesärenkutus. Rakastan keväisiä hetkiä autossa kun asvaltti on kuivaa, aurinko paistaa vasemmalta ja heijastaa aurinkolaseihin säteitään ja radiosta pauhaa joku kesäinen biisi. Vaikka Klinganden Jubel.
Luottovaatteet? vielä kaupassa.
Millainen olet vihaisena? Jäätävä. valivali. Voi mies parkaa...
Kenelle soitat kertoaksesi ilouutisen? Miehelle (ja todennäköisesti äidille heti perään.)
Mitä tekisit jos voittaisit lotossa? Tuolla kympin voitolla jääkaapin kyljessä en hirveästi lähtisi pröystäilemään. 7 oikein napsuessa kohdalle maksaisin talon ja auton pankille, pakkaisin perheen ja lähtisimme lätäkön tuolle puolen katsomaan kuinka siellä tallataan. Voisin kustantaa parit kaveritkin reissuun. Ja menisin naimisiin jollain valkoisella hiekkarannalla.
Minkä asian haluaisit muuttaa itsessäsi/ Ärsyttävin piirteesi? Noh. Tässä eräänä päivänä kirjoitin tärkeää sähköpostia ja painoin tallenna painikkeen sijaan lähetä. Karjuin miehelle joka syötti poikaa, että SUN VIKA. Öö... Tuon muiden syyttelyn. Se on naurettavaa. Kärsimättömyys on toinen.
Jos olisit mies, minkä niminen haluaisit olla? Ei nimi miestä pahenna. Vaikka Paavo. Jos olisin ollut poika, olisin saanut nimekseni kuulemma Erkka. No se en haluaisi olla :D
Keksintö jota ilman et voi elää? Pyykinpesukone (koska hukkuisin pyykkeihin)
Minkä taidon haluaisit osata? Kunnon kielitaidon, puhua useita kieliä sujuvasti, tai edes ymmärrettävästi :D Välillä tuntuu ettei suomikaan luista.
Erityistaitosi, josta olet ylpeä? Suomalainen vaatimattomuus ja itsekriittisyys puskee taas. Ei taida olla erityistaitoja... Rakastan valokuvausta ja pyrin kehittämään itseäni siinä.
Missä olet erityisen huono? Kaappien siivousprojektien loppuun saattamisessa. Tästä ois nytkin elävä todiste työhuoneessa....
Jatka lausetta "Hävettää tunnustaa, että..." En osaa säästää? Ei se kyllä hävetä.
Mitä lukijasi eivät sinusta vielä tiedä? Ellei ruudun takana ole mentalistia niin tilin saldon ja suolen toiminnan pitäisi olla vielä suht hämärän peitossa.

Haluaisin vielä laittaa tämän hauskan ystäväkirja idean kiertoon ja haastaa Rimman ja Jenin täyttämään omat sivunsa blogeissaan :) Eli neidot, kopsatkaa kysymykset ja paljastakaa paheenne, onnenkalunne ja muut äärimmäisen tarpeelliset tiedot omissa blogeissanne ;)

-M-
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti