21.12.2014

DIY// Sängynpääty

Minulle tuli joulu ennen aikojaan. Mies askarsi meille sängynpäädyn kun vienosti vihjailin moisen tarpeellisuudesta. On se kätevä (tosin tiesinhän tämän jo entuudestaan, onhan mies kaikessa kätevyydessään rakentanut meille talonkin). Olen toki puhunut sängynpäädyn tekemisestä useastikin, mutta JJ on halunnut nähdä edes jonkinlaisen kuvan visiostani. No, en oikein tiennyt mitä halusin, kunnes törmäsin täydellisen näköiseen päätyyn Way Of Passing Time blogissa. Sopi täydellisesti tällaisille diy hömppääjille. Ei siinä kauaa sitten nokka tuhissut kun pääty oli valmis ja eilen illalla se juhlallisesti kannettiin makuuhuoneeseen. Fiilistelin päätyä koko illan ja onhan se nyt ihan mahtava. Kylläpä päädyllä on valtava vaikutus koko makkarin ilmeeseen! :)
Niin ja se kalkkimaali ei ihan riittänyt. Tai riitti, mutta kyllä kohdan huomaa, jossa on maalia jouduttu lantraamaan. Lisää on tilattava, ei auta.

Huomenna suuntaan kuvaamaan villasikojen joulua. Toivottavasti ne eivät haista, että otin villattoman toverin juuri sulamaan....

Miia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti