9.12.2014

Päivät vierii

Taas hurahti päiviä ettei konetta ehtinyt edes avata. On juostu kuvaamassa taljoja ja postikortteja, suunniteltu tulevia hulluja (hyvällä tavalla) prokkiksia, leikkikutsuiltu, Noshailtu (jälleen), shoppailtu viimeisiä joululahjoja, pyörähdetty Ikeassa törsäämässä ja mitähän vielä. Virkattu ainakin. Pienikin oma hetki kun liikenee, kaivan koukut ja langat. Isäni totesi, että alkaa olla viitteitä isomummosta, häneltä kai piilotettiin koukutkin välillä ;) Vimmatulla vauhdilla tulee tabletin pussukkaa, tyynynpäällisiä ja koreja. Koko ajan pukkaa lisää uusia ideoita mitä kaikkea Tuubista voisi virkata, mm. pöytätabletteja ja Hayn Hee tuoliin istuinalunen. Virkkaamisella on mieltä rauhoittava vaikutus, hyvää vastapainoa tälle hektisyydelle. Käy vaan kukkarolle tämä(kin) mielenrauhan tavoittelu.

Joulu koristuu pikkuhiljaa. Viikonloppuna ryöstin Maijan mailta pienen kuusen ruokapöytää koristamaan. Hirmu söpö. Niilokin antaa sen olla rauhassa. Torsti tosin meinasi viedä sen mennessään juostessaan pallon perässä, sotkeentui valojen johtoihin. Äliö.

Ostin Kotilieden Leivonta lehden ja arvatkaa vaan aiheuttaako pienen leivontabuumin. Voisin kokeilla Karpalounelmaa, Kinkkuquichea, Siirappisia saksanpähkinäpullia, Fariiniruutuja, Piparkakkubiscotteja ja Valkosuklaa-karpalofudgeja. Näin niinku alkuun :D
Tarvitsisin vain ihan pikkasen enemmän aikaa.

Miia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti