1.12.2014

Pienen miehen valtakunnassa


Sänky on valmis! Olen siihen todella tyytyväinen. Väri osui kerralla nappiin ja arvaatteko mitä. Puhuin ihan läpiä päähän kun sanoin, että se on vedettynä vain pinnasängyn kokoinen. Höpö höpö, ihan pitkän sängyn siitä saa. Se tosin huomattiin vasta kun kannettiin yläkertaan kahdessa palassa ja rupesin sitä vetämään ja sitä vain tuli ja tuli :D Nyt siellä on piilossa sellainen pätkä maalaamatta, mutta hoitelen sen sitten kun pidempi sänky on ajankohtainen. Nyt ei malta.
Niilo on kelpuuttanut uuden sängyn mukisematta eikä nukkumaanmeno ole tuottanut ongelmia kuten aiemmin uumoilin. Huippua! On se niin iso poika jo :')
Verho tuli ostettua viime visiitillä Kodin1:stä, Kettu Repolainenhan se siellä. Taisin kyllä listata tämän joululahjatoiveisiin, hups.
Nykyään Niilo siis rymyää meidän vanhassa makkarissa, ja nyt kun katselen noita sinne valitsemiani tapetteja, mietin mikä helvetin aivopieru minulle on aikanaan tullut, kun olen moiset valinnut. No, laskettuani vähän taaksepäin.. Olin raskaana silloin. Sellainen aivopieru. Tästä viisastuneena suuremmat hankinnat ja päätökset kannattaa jättää raskausajan ulkopuolelle. Ellei ole ihan varma, ettei hormonit vaikuta valintoihin ;)

Miia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti