1.12.2014

Makkarin kasvojenkohotus

Homma on vielä totaalisen kesken, mutta iloitsen jo nyt - sain hankittua maalin ja olen aloittanut seinien väripesun! Huspois maitokahvit ja sinivihreät seinät (ja banaaninkeltaiset hyllyt, aivopierujen lista on loputon), tervetuloa - mikäpä muukaan - vaaleanharmaa. 
Makkariin oli pakko saada kalkkimaalia, siitä ei vaan päässyt yli eikä ympäri. Perjantaina postiin paukahti (päivässä!) jauhepussi Lifestylenordicin verkkokaupasta. Kyseessä on tietenkin se monasti puhumani Kalklitirin San Saccaria. Se tuntuu muuten olevan usein loppu, ainakin mitä verkkokaupoista metsästänyt.
Siitä tulee ihana. Muutos on ihana. Höperryn.
Alla kuvissa vielä maitokahvit seinillä, mutta jotain muuta uutta jo. Niilosta tilaamani 30x40 kuvajuliste, jota jaksan ihailla (vaikka onkin oma ottamani). Ja tyynyliinojen verran uutta pellavaa, enempää en raaskinu. Jos pukki sitten... ;)
Kalkkimaalilla maalaa muutakin kuin seiniä! Itse testasin mummon peruina saamaani kynttilänjalkaan. Alunperin se oli vain lakattua mäntyä. Sitten maalasin sen valkoiseksi ja nyt Kalklitirin Winter Primo sävyllä, jonka rippeet löytyivät sangon pohjalta.
Kahdessa viimeisimmässä kuvassa seinä on kertaalleen maalattu San Saccarialla, mutta toista kerrosta se huutaa, ettei kuulla entiset läpi!

Miia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti