1.6.2015

Dots dots - hihaton body (ja eilispäivän Tiikeri)

Eilen mä sit surauttelin "nopeasti" yhden käyttökelpoiseksi testiommellun hihattoman perus bodyn. Näitä saattaa tulla vinopino, niin peruskamaa. Ja kun suomen kesähän on tunnetusti TUKALAN KUUMA, niin hihattomille on tarvetta. Hahaha. Sarkasmia. Tai ironiaa. En erota niitä toisistaan. (Tätä ei tietty ois tarvinnut julkisesti paljastaa, vaan googlata, mutta meni jo...)
Tekisin mieluummin vielä pitkähihaisia bodyja, koska se kesähän tulee vasta parin kuukauden päästä ja kestää kaksi viikkoa, mutta yhdessäkään Ottobressa jonka omistan, ei ole sellaiseen kaavaa, joten jouduin heittämään heitä tilauksella. Pari vanhempaa lehteä on siis toivottavasti jo matkalla tännepäin:) Ihan huippujuttu muuten tuo vanhojen irtonumeroiden tilausmahdollisuus heiltä. Pisteet sinne!
Sain myös kaverilta lainaan Prymin nepparipihdit(?) eikä enää tarvitse hakata vasaralla neppareiden vastakappaleita toisiinsa siinä toivossa, että osuvat kankaan läpi kohdilleen. Siinä tuli haaveri jos toinenkin. Huippu vekotin eikä tarvitse edes käyttää voimaa.
Ja juuri kun viime postauksessa sanoin, että ensi kerralla kuvaan käyttäjän päällä, meni heti syteen. Puin bodyn Mallalle, virittelin kameraa ja tsädäm, pukellus pitkin rinnuksia. Ei tullut edustavaa kuvaa ei. No mutta jokainen varmaan tietää miltä näyttää istuva, hihaton body vauvalla. Kuvitelkaa se nyt mielessänne. Jes, hyvä. Sellainen siitä tuli :)
Kaava on Ottobren 3/14 Wasp Flight koossa 62, sillä erotuksella että neppareita laitoin vain kaksi. Jos olisin omistanut pieniä, olisin laittanut kolme. En myöskään tehnyt applikaatioita, ei oo mun juttu (ainakaan vielä).
Eihän se vieläkään täydellinen ole. Kaitalehuolittelujen kohdistaminen on sivusaumoissa saumurilla vielä hieman hankalaa, koska alempi kangas vetää aina vähän etusessa neulan alle ja.. No. Niin. Nyt olen alkanut aputikata kaitale kohdan, mikä hieman jeesaa. Kyllä mä vielä opin ;)
Kankaana tässä käytin Noshin minttu/harmaata Polka Dotsia. Ihana kangas. Kaitaleet tein tähän resorista, Noshin minttua sekin.

Yritin myös houkutella Niiloa kuvattavaksi eilispäivän Tiikeri paita päällä, mutta ei ollut suopealla tuulella tämä malli. Hirvittävä raivokohtaus kun pyysin seisomaan sekunnin paikallaan. Juu ei. Selevä. Pidä tunkkis.
 
 
Miia
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti