16.6.2015

Kasvari saa seinät

Missä mennään kasvihuoneprojektissa juuri nyt? Nimi on Helmi. 
Väliseinä on kahta paneelia vaille valmis, sitten sen pääseekin jo maalaamaan. Ajattelin sutaista sen valkoiseksi, tuo mukavasti valoa. Ulkoseinien maalaus on aloitettu. Laudoitus on vielä hieman kesken, sillä osan voi laudoittaa vasta kun saadaan ovet tai edes mitat, joita ei vielä kumpiakaan ole. Mistähän nekin... Jaakko kyllä uhkasi tehdä itse, ainakin vajan puoleisen. Kaikki valkoiset pohjamaalatut vuorilaudat ja alajakolistat pitää vielä nekin maalata valkoisella. Samoin ikkunat. Mietin vain, että odottaisinko tämän kesän että vanhat maalit rapisisivat itsestään pois, jolloin ei tarvitsisi niin paljon hioa..Värit ovat samat kuin talossamme.
Sisäpuolella sokkelia vasten pitäisi laittaa patolevyä, ettei multa ole kiinni seinässä. Kai se pitkässä juoksussa jotain aiheuttaisi...(?)
Katosta ei ole vielä tietoakaan, mutta siitä huolimatta taidan kohta ostaa jostain tomaatintaimet, pian niitä ei enää saa mistään. Suojaahan tämä jo sivusuunnassa tuulelta :D Tosin tänäänkin sain todistaa hetkellisesti, että vaikka Suomen kesä on vähäluminen, rakeita saadaan varmasti. Huoh.
 
Mutta on se pähee, siitä ei pääse mihinkään. Vai mitäs sanotte?
Tästä saa muunnettua vaikka kesäisen kahvitteluhuoneen jos jonain päivänä ei enää kituvat tomaatintaimet nappaa ;)
 
 
MiiaEi kommentteja:

Lähetä kommentti