16.6.2015

Pientä päivitystä lastenhuoneeseen


Meillä lastenhuone harvoin on tiptop, mutta ei sen ole tarkoituskaan olla mikään näyttelytila. Siellä pitää pystyä ja SAADA leikkiä. Oikeasti rakastan sitä näkyä kun pikkuruiset Legot, Duplot ja Brion junarata on levitettynä lattialle ja niillä ihan oikeasti leikitään. En varmaan pienenä saanut tarpeeksi leikkiä legoilla, saati omistanut niitä tarpeeksi, kun välillä unohdun yläkertaan itsekseni rakentelemaan, Niilon jo touhutessa alakerrassa jotain ihan muuta (ja yleensä luvatonta).
 
Niilo on pikkuhiljaa alkanut viihtymään yksikseenkin omassa huoneessaan, mikä on mahtavaa, sillä suurin osa leluista on samalla muuttanut yläkertaan. Pyrinkin siihen, että olohuoneessa ovat vain lelut, joilla ei saa viidessä sekunnissa kaaosta aikaan.
 
Lastenhuoneen sisustus tuntuu olevan aina vähän vaiheessa ja siellä käykin vierailevia huonekalutähtösiä, jotka taas hetken kuluttua muuttavat toisaalle. Nyt siellä on mm. Kartellin Componibili, joka sopii sinne paremmin kuin hyvin. Aloinkin jo kyllästyä niihin yöpöytinä meidän makkarissa...
Viimeisin hankinta on jo kehyksiin asti päässyt Viljamin Puodin Panda juliste. Se yhdessä mustan Lego laatikon, Heicon sienivalaisimen ja pellavaviirinauhan kanssa ovat lastenhuoneen sisustusta parhaimmillaan nyt :) Vielä kun saisin jonkinlaisen hyllyn seinälle, jolle kerätä legoukkojen keltaiset päät turvaan, olisin happy.
 
Miia
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti