2.5.2014

3x häät, 1x rippijuhlat, 1x ristiäiset - eikä mitään päällepantavaa

Taas se sama tuska valtaa mut. Pitäisi löytää mekko. Mekko. Apua... 
Kolmet häät, yhdet ristiäiset (jotka ovat jo viikon päästä!) ja yhdet rippijuhlat. Yhden uuden muunneltavan, istuvan mekon jos löytäisin, olisin erittäin onnellista tyttöä. Pari tummansinistä mekkoa löytyy rekiltä, joten tummansininen on nyt pannassa (ehkä) :D 
Kaikissa häissä on onneksi aivan eri porukkaa, joten ei sinänsä haittaa, vaikka menisi yhdellä ja samalla mekolla kaikkiin. Mutta taidan "vanhan" Gantin nykäistä päälleni joihinkin siitä huolimatta. 
Jos löydän istuvan ja laadukkaan mekon, menen sillä yleensä useisiin juhliin. En osta halpoja mekkoja, jotka kestävät yhdet paardit, vaan laitan mieluummin satasen lisää ja käyn häät, hautajaiset ja ristiäiset yhdellä ja samalla. Miksi ei, jos mekko istuu ja miellyttää kaikin puolin. Ainahan voi vaihtaa asusteita ja kenkiä. Ai niin ne kengät. Nekin pitäisi... Toinen apua.
Pari ehdokasta kuitenkin löysin kun aikani etsin, ja ensimmäisen, kaksivärisen Espritin mekon laitoinkin heti tilaukseen kun sattui mukavan -40% alennuksenkin saamaan. Myös hieman siinä toivossa, että mekko ehtii ennen ristiäisiä perille ja vieläpä istuu... Nyt jännätään pääsinkö tänä kesänä mekon etsinnässä näin helpolla ;)
1/ 2/ 3

Miia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti