13.5.2014

Elämä on juhla

Lauantaina juhlimme pientä miestä ristiäisten merkeissä. Juhlat olivat Keuruun Vanhassa Pappilassa, mikä on ihan omiaan kaikkien juhlien, isojen ja pienien pitoon. Itse olen ollut siellä mm. ristiäisissä, valmistujaisissa, kasikymppisillä, muistotilaisuuksissa ja äitienpäivälounaalla. Ihana paikka ja aina hyvä ruoka. 
Kontollani oli jonkinlainen kuvaaminen ja isi saikin sitten juosta Nipan perässä. Siinä yritettiin välillä vaihtaa ukkoa ja hörpätä vauhdissa kahvit ja lusikoida kakkua ääntä kohti. Samalla varmistuin siitä, että kaikkiin kesän häihin ei ipana lähde mukaan, vaan mummula kutsuu Niiloa ;)
Hiukset kävin aamupäivällä laitattamassa naapurin kampaajamamalla, ja olin toooosi tyytyväinen. Kerrankin hiukset olivat kauniisti kikkaralla ilman kamalaa stressiä. Taidan käyttää naapurin avuja kesän kaikissa pirskeissä ;)
Lauantai-iltana ystävämme pistäytyi voimisteluhulinoiden välissä. Vaihdettiin kuulumisia, grillattiin, syötiin mansikoita sokerilla ja kuohukermalla - oli muuten hyvää - ja pelattiin iKnow:ta, jossa meitsi on muuten ihan haka! :'D 
"Mikä luonnonilmiö?" 
3 pisteen vihje: Se kiehtoo umbrafiilejä. 2 pisteen vihje: Ennen muinoin sitä pidettiin huonona enteenä. 1 pisteen vihje: Se tapahtuu, kun Kuu siirtyy Auringon ja Maan väliin, ja peittää Auringon. 
(Minä) "Mitä nyt vois tapahtua Auringonpimennyksen aikaan, Ihmissusi?" 
Totaalirepeäminen. Oikea vastaus: Auringonpimennys. No olin kuitenkin jäljillä! ;)
Sunnuntaina vietimme äitienpäivää rennosti. Aamupalaksi croque monsieur, lämmin kinkku-juustoleipä näin suomalaisittain, kahvia, rypäleitä. Vohvelirauta on muuten noiden leipien tekoon oiva vekotin, kannattaa kokeilla! Päivällä suunnattiin mummoloihin herkuttelemaan ja hankittiinkin kunnon ähkyt kotiinviemisiksi.

Miia





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti