4.5.2014

Minolta Hi-Matic AF2

0
Ih, sormet syyhyää! Sain kuin sainkin kinuttua isäni vanhan filmi Minoltan lainaan. Puoliksi kuvattu filmirullakin sisällä. Taitaa olla vieläpä minun jäljiltäni, vuoden 2003 Espanjan reissulta. 
"Et sitten riko minun hyvää kameraa, tarviin sitä vielä." Yeah, right ;) Yli kymmeneen vuoteen ei ole ollut tarvetta, mistä se nyt yhtäkkiä tulisi.. Ehdotin vieläpä, että olisin viime jouluna ostanut vanhemmilleni digikameran joululahjaksi, mutta ei kuulemma ollut mitään tarvetta kameralle. 
Hmm.. Ehkä se on se luopumisen tuska, josta keksitty tarve kumpuaa?

Nyt pitäisi hankkia jostain uutta filmiä, myydäänkö niitä edes enää muualla kuin kuvausliikkeissä?! Ja millaista sen pitäisi olla? Ehkä on ihan hyvä, jos joudun hakemaan rullani ihan kuvausliikkeestä, asiantuntijoilta ;)
Mielenkiintoista päästä kokeilemaan toimiiko kamera (pitäisi, koska on kyse isäni kamerasta...), osaako sitä käyttää (ihan alkajaisiksi pelkkä rullanvaihtokin voi tuottaa hienoista päänvaivaa) ja millaisia kuvia sillä saakaan aikaiseksi. 
Joskus yläasteaikoina kuviksen tunneilla tehtiin kenkälaatikkokamera, kuvattiin sillä ja kehitettiin kuvatkin itse. Se se oli mukavaa puuhaa! Ihan niin alkeelliseksi en jaksa ryhtyä, vaikka omat kuvat olisikin hieno päästä kehittämään!

Miia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti