8.11.2014

inNOSHtutaan!

Tänään päästiin vihdoin tutustumaan Noshin värikkääseen maailmaan kotikutsujen merkeissä. Tämän päiväinen oli taas niin minua, jotain jää aina vähän viime tippaan. Tällä kertaa avasin oven Reetalle pyyhe päällä hiukset vettä valuen. Onneksi tapanani ei ole pahemmin pynttäytyä, joten ehdin loistavasti sentään pukemaan vaatteet niskaan ennen vieraiden tuloa ;)
Ihanat materiaalit, värit ja sympaattiset kuosit veivät ihan mennessään ja melkoinen settihän sieltä sitten tilaukseen lähti, pääasiassa Niilolle, mutta myös itselle ja tulokkaalle löytyi jotain. Vain isi jäi tällä kertaa ilman. 
En osannut valita turkoosin Kroko-paidan ja grafiitin ribbisetin välillä, joten tilasin molemmat. Oranssit Loose-fit velourhousut olivat niin pehmoiset ja velour materiaalina on aivan huippua, paranee vain käytössä, että nekin tuli sitten raapustettua tilauslapulle. Pikkuiselle, toivottavasti hän suvaitsee edelleen olla neiti, löytyi oranssi Kirsikat-kietaisubody ja tammenterhoin kuvitettu keltainen (vai sahrami?) Sweet Cone solmupipo. Itselleni tilasin kelta-harmaan raitatunikan mahaa verhoamaan. Materiaali vaikuttaa siltä, ettei mene miksikään vaikka pitääkin kasvavan mahan kanssa, eli menee varmasti raskauden jälkeenkin :)  Jotenkin nuo tunikat ja trikoomekot sukkahousujen kanssa tuntuvat nyt paljon mukavammilta päällä kuin tiukat housut ja lyhyet paidat, joita saa kokoajan olla nykimässä kuvun peitoksi.
Naisten kanssa naurettiin pahuksen bonusjärjestelmälle, se vähän kuin pakottaa ostamaan tietyllä summalla, bonustuotteissa kun aina on jokin pakko saada -tuote. Niinpä sitten itsekin tuli tilattua sen verran reippaasti, että sain Niilolle alennettuun hintaan Kamera T-paidan ja rintataskullisen raitapaidan, joita ei muuten enää ole tilattavissa. Noissa kameroissa vain on sitä jotain.. ;)
Kaiken kaikkiaan kutsut olivat oikein onnistuneet, meitä oli hyvä porukka noshailemassa ja tarjoilutkin onnistuivat :) Tarjolle pyöräytin suht vaivattomasti jouluisen juustokakun, mokkapaloja ja suolaisia pikkurullia. Näillä herkutellaan vielä huomennakin.
 Löytyykö ruudun takaa muita inNOSHtuneita?

Miia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti