4.11.2014

Kuusi

Illaksi luvattu kunnon lumipyryä, jos oikein ymmärsin, eikä haittaa yhtään! Ahistaa tämä harmaus ja jatkuva vesisade, tuntuu painavan hartioita entisestään alaspäin. En pidä tästä vuodenajasta lainkaan jolloin pitäisi päivälläkin pitää valoja päällä. Tarvis ruveta syömään jotain onnellisuusruokaa... Aloitan glögistä. Jos jaksaisin, hakisin kaupasta myös briejuustoa, oli se kuinka kiellettyjen listalla tahansa. Mutta kun en jaksa. Toisipa posti edes jotain hyvää luettavaa.
Jotain positiivistakin olisi kuitenkin! Ystävä hyvä paransi läppärini, asensi käyttiksen uudestaan ja nyt löytyy photari ja lr myös läpyskästä! Ehkä blogin vähän takunnut päivityskin alkaa olla historiaa, kun voi kuvat muokata menossakin ja mikä parasta - vaikka sängystä käsin. Joululahjaksi kaavailin itselleni sitä aiemmin höpisemääni näytön kalibrointilaitetta. Saisin jonkinlaisen mielenrauhan näiden kuvien kanssa ;) Näyttäisivät edes omilla näytöillä samanlaisilta ja todellisuutta vastaavilta.  
Ihana pikku kuusi tarttui mukaan Ikeasta. Tulee hippasen jouluinen fiilis, mitä tunnun jo selvästi hakevan. Tajusin vasta kotona että olisi pitänyt osaa useampi. 
Olisiko liikaa laittaa tähän jo nyt pari pientä palloa....? Voi olla.

Miia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti