25.11.2014

Raskausajankuvaus - itsestä

Mietin ehkä sekunnin murto-osan viitsinkö julkaista kuvat täällä. Viitsin. Ja uskallan. Jos nyt joku menettää yöunensa tai on tukehtua pullaansa, voe voe.
Tänään oli siskolla vapaapäivä ja pistettiin heti töpinäksi. Minä iskin kameraan asetuksia ja sisko painoi laukaisinta, kuinka kätevää :D Siskolta tulee aina suoraa palautetta. "Ei, tää kuvakulma on ihan kauhee, hirveet reisiselluliitit!" Ei niille mitään voi, ota nyt vaan se kuva. Eihän sitä nyt niitä "parhaita" palojaan kaikelle kansalle mielellään esittele, mutta meikäläisen kohdalla nää muhkut nyt vaan sattuu kuulumaan varsinkin raskausaikaan, turha niitä on yrittää piilottaa. Tai yrittäähän voi, onnistuminen on toinen juttu.
Edellisen raskauden kuvia katsellessa huomasin pienen epäkohdan. Minulla ei ollut hajuakaan millä viikolla mikäkin masukuva oli otettu. Päivämääristä pystyy tietysti laskemaan, mutta sitten sain ajatuksen upottaa viikot kuvaan valmiiksi. Nyt ei tarvitse osata laskea takaperin, riittää kun osaa lukea (ja ymmärtää mitä rv tarkoittaa ;)) Tässähän kuluu pian kulmakarvakynä jos toinenkin, jos oikein intoutuu masuaan kuvaamaan!

Tässä minä olen viikolla 25+4, muhkuineen kaikkineen :)

Miia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti