6.11.2014

Shea care

Dermosilin lehti kolahti viime viikolla laatikkoon ja tilaus lähti vetämään samantien. Äidin kanssa laitetaan yleensä yhteistilaus, säästyypähän yhdet postikulut. Molemmat kun jotain tilaavat aina kuitenkin.  
Lehden mukana tulevat näytteet ovat mielestäsi iso plussa, mistä sitä muuten tietäisi miltä mikäkin tuoksuu tai tuntuu iholla. Omani välistä tipahti Shea vartalovoiteen näyte ja olin välittömästi myyty. Ihana tuoksu! Levitin kämmenselkään ja tuoksuttelin pitkin iltaa. Just sellainen tuoksu ja koostumus mitä raskaushormonien jyllätessä tekee mieli levittää etenkin vatsalle kokoajan. 
Shea vartalovoide myytiin yhdessä Shea vartalon kuorintavoiteen kanssa ja tämä oivana vinkkinä joulupakettiin! Saattaa olla, että laitoin itsekin yhden pukinkonttiin ;)
Samaan sarjaan on Shea balm, joka on vedetön ja varmasti ajaa Vitaliksen tarkoitusta paukkupakkasilla. Harmikseni totesin, ettei se tuoksu samalta kuin vartalovoide, mutta hennon ruusuinen tuoksu tuo pientä vaihtelua Vitaliksen "kummaan" tuoksuun. Sen tuoksua (vai hajua?) on vaikea edes määritellä. 
Bonuksilla pistin ostoskärryyn vielä mandariinin tuoksuisen suihkugeelin, jonka "hedelmäinen tuoksu rauhoittaa ja rentouttaa" - parempi ois, sen verran on välillä pinna kireällä! :D 
Pientä hemmottelua väsähtäneen arjen keskelle :)

Miia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti