5.11.2014

Uusi makuuhuone

Hyvin maittaa unet pienemmässäkin makuuhuoneessa. Isännän suunnalta ei alkuun paljon kuulunut riemun kiljahduksia, mutta minkäs enää teet, kun sänky on jo vaihtanut huonetta. Ei se sitä enää takaisinkaan ruvennut roudaamaan.
Nyt olisi vuorossa hyllyjen maalaamista (taas), verhojen miettimistä (taas), sängynpäädyn etsintää tai tekoa ja seinien maalaamista. Kuulemma saan maalata, kunhan maalaan omilla rahoillani :D Kalkkimaalia on kuitenkin tarkoitus roiskia kaikille seinille, sävy vain vielä vähän epäselvä. Luulen kallistuvani Kalklitirin San Saccariaan, joka on vaaleampi harmaan sävy kuin Winter Primo, jota meillä on eteisen ja yläkerran aulan seinässä. Itseasiassa nyt seinissä oleva sinertävänvihertävänharmaa sävykään ei ole paha, mutta taidan vaihtaa sen silti. Olen jo ehtinyt mieltää sen pikkupojan huoneen sävyksi.
Valkoisia pellavalakanoita toivon pukilta ja valkoisen pellavaverho metsästän jostain. Paljon kynttilöitä. Eiköhän niillä jo luo rauhoittavan freesin tunnelman pikku makkariin :) 

Iso vai pieni makuuhuone?

Miia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti