25.10.2014

Polkka Jam

Tätä pakettia odottelin viikolla kieli pitkällä.
Olen ihastunut Polkka Jamin graafisiin kuoseihin ja etenkin uusi Serkut -mallisto iski kuin metrinen leka. Tilaukseen lähti ensihätään kuusi kappaletta postikortteja. Näistä on tarkoitus loihtia pienet taulut Niilon huoneen seinälle. Tänään pitikin sitten ajella Keuruulle asti ostamaan kehyksiä. Tässä kylässä tosiaan kun ei ole kuin Siwa, S-market, K-market ja rautakauppa, joista mistään ei ollut apua kehysvajauksen korjaamiseen. Vielä taulut eivät päätyneet seinälle asti, koska unohdin ostaa Command-tarroja, doh. Ne ne vasta käteviä on, ei reikiä, ei jälkiä (maalatussa pinnassa siis). Oletteko kokeilleet? Kannattaa. Sopii etenkin minunlaisilleni, taulun paikkaa tiuhaan vaihtaville ;)
Ehdin jo pikkuisen mallaamaan tauluja seinälle ja näytti kyllä todella kivalta!

Serkut -mallistoon kuuluu mm. kortteja kahdessa koossa, julisteita, keittiöpyyhe, muistikirjoja, seinäkalenteri. Myös lahjapaperia löytyy ja se onkin seuraava mitä pitä hommata pikapuoliin :)

Kolahtaako Serkut muihin?

Miia4 kommenttia:

 1. Kyllä kolahtaa. Polkka Jam kolahtaa muutoinkin, aivan ihania juttuja heillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sopii loistavasti sekä "aikuiseen" makuun, että lastenhuonetta koristamaan :)

   Poista
 2. Kyllä kolahtaa, Polkka Jamia muutenkin löytyy meiltä paljon. Pitää lähempänä joulua laittaakin heiltä joulukortit, kalenteri ja Serkut-keittiöpyyhe tilaukseen ja katsoa samalla jotain joululahjoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olisin varmasti laittanut heidän joulukortit tänä vuonna ellen olisi ehtinyt ostamaan jo tarpeita omatekoisiin kortteihin :)

   Poista