30.10.2014

Korttipaja

Innostuin tekemään joulukortteja. Ihan siinä määrin, että siirsin tuvasta työpisteen takaisin työhuoneeseen, sillä mikään - ei mikään - ole ärsyttävämpää kuin siivota askarteluvermeet joka välissä pois syömisen tai muun vastaavan kovin toisarvoisen asian takia. Yritin parina iltana askarrella ruokapöydällä, mutta kun kartongit, timantit ja glitterit lähti jatkuvasti kävelemään, vihelsin pelin poikki. Nyt saan jättää kaiken levälleen työhuoneessa ja vain sulkea oven perässäni. Eikä kukaan valita. Tai no. Ei puhuta siitä ;) (Pitäis kuulemma tehdä kotitöitäkin eikä vaan tuusata kortteja...)
Meinaa mennä jo maanisuuden puolelle, niin kivaa tällainen näpertely on, ei malttaisi lopettaa! Ehdin tällä menolla tuhlaamaan ennen joulua omaisuuden Sinelliin, mutta haitanneeko tuo. Saapahan ainakin kaikki omatekoiset joulukortit. Olenko muuten pikkusen aikaisessa...? Yritin kuunnella joululauluja samalla, mutta se jäi yrittämiseksi. Oli vielä vähän liian aikaista heinillä härkien kaukalolle.
Meiltä on turha odottaa mitään omasta lutukasta otettua hellusta tonttukuvaa. Ei. Säästän sukulaiset ja tutut siltä. Kuka oikeasti haluaa saada jouluna kuvan siskonkaimansedäntyttären riiviöstä pakkopuettuna tontuksi joka on väkisin istutettuna sohvan mutkaan.. Mummot ja papat ehkä. Ja toinen on ne omista kuvista tehdyt kalenterit. Äänetön noooooouuuuu -huuto. Sorrun tuohon varmasti vielä joskus hätäpäissäni itsekin. Sori pieni avautuminen tähän loppuun :D

Intoutuuko muut tekemään joulukortit itse?

Miia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti