22.10.2014

"Tyyli elää koko ajan"


Hämmennys oli päällimmäisin tunne sen jälkeen kun olin kuunnellut viestin vastaajastani. Ihanan kamalaa, pitäiskö ne päästää? Soitto Jaakolle. "Et kai luvannu?" En vielä. Soitto äidille "No koska ne tulee?" En tiedä. 
EHDINKÖ MÄ SIIVOTA?!
Huoleni oli kuulemma sama kuin kaikilla muillakin joiden "kauniita" nurkkia oltaisiin tulossa kuvaamaan lehteen. Onko tuo nyt ihme, Keskisuomalainen kun tippuu vain muutamaan postilaatikkoon ;) Sain viikon armon aikaa. 
Viimeiset elämän jäljet (lue kaoottinen pyykkihuolto) siivottiin kuvausaamuna työhuoneeseen, jonka ovi pysyi visusti kiinni (johtuen varmaan pyykkivuoresta, joka oli oven pönkkänä!) 

Kuvauspäivän jälkeen jäätiin jännittämään oikoluettavaa. Oikolukemisen jälkeen jännitettiin tuoretta lehteä joka sitten tänä aamuna saapui. 

Katsoin ensimmäisen kerran kelloa 04:39. Olinko kuulevinani postiauton? Hillitsin kuitenkin itseni ja jäin lämpimien lakanoiden mutkaan vielä hetkeksi. Jaakon kellon soitua 05:30 kipitin perästä alakertaan täkin kanssa. Jaakko käy postilaatikolla, mutta palaa ilman lehteä. Miksi sen pitää juuri tänään olla myöhässä?! Postiauto! Lehti salamannopeasti pläräykseen ja tättärää. Siinä se seisoo. Meidän huusholli. On se outoa nähdä omat nurkat jonkun toisen silmin päivän lehdessä. Onneksi kuvaaja huomioi meikkaamattomuuteni kuvavalinnassa :D

Nyt pitää mielenkiinnosta kysyä, eksyitkö blogiini ksml:n maininnan johdattelemana?

Entäs se iltapäivän posti, mitä sieltä odotettiin (muutakuin laskuja...), siitä seuraavaksi.

Miia


4 kommenttia:

 1. Löysin blogisi Keskisuomalaisen jutun ansiosta :). Jään seurailemaan, koska kiinnostavalta vaikuttaa :).

  Sari

  VastaaPoista
 2. Minäkin eksyin tänne blogiisi Keskisuomalaisen ansiosta :) Olet todella taitava valokuvaaja ja tykkään humoristisesta kirjoitustyylistäsi! Mustavalkoisen sisustamisen ystävänä diggaan tyylistäsi, kotia on ihana rakentaa pala palalta uutta ja vanhaa yhdistellen :)
  Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukava kuulla että tyylini miellyttää :) Uutta ja vanhaa yhdistellen kodista saa omannäköisen ja uniikin, paikan, joka näyttääkin kodilta, ei pelkältä kuvaston sivulta :)

   Poista