26.10.2014

Värikoodi pienelle

Reipas viikko sitten kävimme rakenneultrassa ja selvisihän sieltä se sukupuolikin, kunnossa olevien rakenteiden ohella (mikä tietysti tärkeintä). Ensin oltiin kädet ja napanuora niin siveellisesti edessä, ettei täyttä varmuutta saanut, mutta hetken päästä näkymät olivatkin jo paljon selkeämmät. Jos nyt vaatteiden väristä yhtään voi päätellä, joku voisi villisti veikata, että meille tulee tyttö. Ellei se vielä kehitä kivekset jostain. Uskaltauduin jo kuitenkin ostamaan vähän tyttöjen värejä, sillä jos sieltä tulisikin poika, olisi Nipan pienet kuteet odottamassa. 
Aiemmin olin ehdottoman nounou vaaleanpunaista kohtaan, mutta nyt kun tietää, että tytön sieltä pitäisi tulla, en voi olla ostamatta vaaleanpunaista! Mikähän siinäkin on.. 
Kun on käynyt ultrattavana sekä kätilöillä että lääkärillä, täytyy sanoa, että kohdalleni osuneilla ero on valtava. Kätilöt kertovat kokoajan, selittävät mitä ruudulla näkyy ja onko kaikki kunnossa. Asiakaspalvelua, sanoisin. Lääkäri saattaa olla koko toimenpiteen ajan hiljaa, välillä tihrustaa näyttöä ja välillä ottaa reippaasti etäisyyttä näyttöön, aivan kuin olisi nähnyt jotain hyvin epämääräistä. Ja sitten lopuksi vain todeta, että kaikki on kunnossa. Aha. Ja ne kuvat joita saa kotiin viemisiksi. Meinasin revetä kun lääkäri antoi kaksi kuvaa rakenneultrasta käteeni: toinen 4D otos, josta ei pysty edes sanomaan siinä olevan vauva ja normi kuva, jossa hyvin epäselvä sivuprofiili, josta puuttuu mielestäni nenäkin. "Eihän nää nyt mitään valokuvia ole..." Juu ei, älä nyt ainakaan alan vaihtoa harkitse. Olisi jättänyt ottamatta. Noista ei tule kuin painajaisia :D Kätilöillä tuntuu olevan tuo kuvauspuolikin pikkasen paremmin hallussa ;)

Miia

ps. Ulkona on harmaata, sisällä on harmaata. Tuntuu, että silmiä pitää kokoajan hieroa, jotta näkisi paremmin. Paistetta välillä kiitos, surkastuu silmät!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti